Soal Homi

Kami mahu merapatkan jurang antara barangan mampu milik dan barangan berkualiti. Selalunya, jenama bersaing pada harga untuk menjadikan produk menarik, tetapi dengan mengorbankan kualiti.

Penyelesaian kami untuk ini adalah menjadi sangat selektif dan bekerjasama secara langsung dengan pembekal berkualiti tinggi. Reka bentuk inovatif kami membolehkan kami bersaing pada nilai yang kami berikan kepada pelanggan kami, bukannya menarik dengan harga yang rendah.

Homi sedang naik level.

Menjual produk yang sama hari demi hari adalah jalan yang lebih mudah. Tetapi kami menyedari bahawa sentiasa ada ruang untuk penambahbaikan, jadi kami berpegang pada nilai teras dalam proses produk.

Kualiti Melalui Lelaran

Hanya dengan menerima kritikan membina dan maklum balas pelanggan, kami boleh mencipta produk berkualiti lebih baik melalui lelaran berterusan. Di Homi, proses penambahbaikan produk tidak pernah berhenti.

Homi memberi tumpuan kepada nilai yang kami berikan kepada pelanggan kami.

Di Homi, kami menerima pemikiran jangka panjang. Matlamat kami adalah untuk memastikan bahawa kami membawa nilai kepada kehidupan pelanggan kami, bukannya transaksi sekali sahaja. Sebab itu…

Mencipta Produk Mampu Milik dan Mampan adalah Penting

Memastikan setiap produk yang kami jual adalah berkualiti tinggi dan mampan. Sejujurnya, tiada siapa yang akan membeli-belah dengan jenama yang menjanjikan dunia tetapi memberikan produk yang biasa-biasa saja. Kami mahu berada di sisi lain, di mana kami adalah rakan kongsi jangka panjang untuk peningkatan kesihatan dan kehidupan anda.

Jadi Apakah Misi Homi?

Ringkasnya, kami ingin meningkatkan kebahagiaan dan taraf hidup setiap pelanggan yang kami layani. Jika produk kami gagal berbuat demikian, anda sentiasa dialu-alukan untuk memulangkannya untuk wang anda dikembalikan. Itulah Janji Homi.